Zaronite dublje u Razgovore s Bogom uz Naelea Donalda Walscha.

Uz hrvatsku sinkronizaciju i titlove!

Neale Donald Walsch

Krenite na putovanje kako biste otkrili najvažnije duhovne principe iz „Razgovora s Bogom“ i počnite gledati svijet u drugom svjetlu!

Tečaj zajedno započinjemo 13.09.2021.

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Bit: Promijenite percepciju života

Pridružite nam se u potrazi za višim prosvjetljenjem dok zaranjamo dublje u 10 principa iz bestselera “Razgovori s Bogom”. U ovom jedinstvenom tečaju Naele Donald Walsch vodit će nas kroz načela koja nam pomažu da pronađemo mir i povjerenje u život, unatoč svim okolnostima oko nas. Nakon ovih nevjerojatno jasnih i sveobuhvatnih učenja, život ćete vidjeti drugačijim očima.

Neale Donald Walsch viđen je na:

Serija najprodavanijih knjiga

Prodano je u preko 15 milijuna primjeraka i prevedeno na 37 jezika!

U tečaju vas očekuje

Pretvorite krizu u priliku

Shvatit ćete da sve vaše životne poteškoće zapravo pružaju vam duboku lekciju. Naučite kako prepoznati i koristiti ta učenja tijekom kriza, kako više ne biste vidjeli probleme već samo prilike za osobni rast u svom životu.

Naučite kako se povezati s božanskim

Bez obzira koju ideju imate o Bogu ili ako uopće vjerujete u Boga, vidjet ćete kako vam Božansko (kako god ga vi nazivate) govori i to je oduvijek činio. Ono što ćete naučiti je kako slušati.

 

Naučite otpustiti “dobro ili loše”

U religijama i društvima, normalno je da nam se nameću pravila! U ovom online tečaju naučite zašto zaista nema „ispravnog“ ili „pogrešnog“ i koji ozbiljan utjecaj to ima na vaš život.

Integracija u svakodnevni život

Zanima vas kako postati sretnijima? Učinite druge sretnijima! Kako možete dobiti više? Dajte više! Kako možete biti više voljeni? Dajte više ljubavi! Naučit ćete kako integrirati jednostavne duhovne principe u svoj svakodnevni život i time promijeniti ga.

Pravi majstor nije onaj s najviše učenika, već onaj koji stvara najviše novih majstora.

Neale Donald Walsch, Razgovori s Bogom

10 principa kroz koje ćemo proći u ovom online tečaju:

S hrvatskom sinkronizacijom i na engleskom s hrvatskim titlovima

1. Svi smo jedno.

2. Ima dovoljno.

3. Ne morate ništa učiniti.

4. Ne postoji „ispravno“ i „pogrešno“.

5. Ne radi se o vama u vašem životu.

6. Paradigma biti-raditi-imati.

7. Zakon suprotnosti.

8. Pet nivoa istine.

9. Smrt ne postoji.

10. Pravi smisao života.

Evo što vas očekuje u ovom online tečaju

 

Vaš 10-dijelni online materijal za učenje

Deset detaljnih lekcija koje sadrže 10 najvažnijih poruka iz “Razgovora s Bogom”. Birajte između gledanja lekcija na hrvatskom jeziku ili u izvornoj engleskoj verziji s titlovima.

499 €

Radna bilježnica

Radna bilježnica sa sažetkom najvažnijih sadržaja svakog poglavlja za ponavljanje i pregled. Uz dodatne vježbe i pitanja počnite odmah primjenjivati u praksi ono što ste naučili.

14 €

Audioknjiga

Sve lekcije mogu se preuzeti kao audio datoteke. Tako možete preuzeti datoteke s tečajaja na soj telefon i slušati ih u pokretu!

14 €

Kajabi App

Besplatno preuzmite aplikaciju Kajabi i uživajte u tečajevima sa svog pametnog telefona ili tableta. Slušajte ili gledajte svoje lekcije i proučite ih gdje god bili.

0 €

Bonus – Masterclass

67 €

Bonus – Neale Donald Walsch – Dodatan masterclass

Razgovori s Bogom u vašem životu

79

Bonus – Neale Donald Walsch – Tko sluša?

47

Bonus – Neale Donald Walsch – predavanje

Život u toku i kako to postići: Naučite kako postići život u protoku s ovim inspirativnim i ekskluzivnim video doprinosom Wascha

47

Bonus – Neale Donald Walsch – Put do mira

Pronađite svoj put do mirnog života slijedeći korake koje je objasnio Neale Donald Walsch na flow! Summitu 2020!

79

Bonus – Anita Moorjani – Predavanje s Heal kongresa

Anita uživo na pozornici! Primite ovu ekskluzivnu snimku na dar i doživite kako Anita zadivljuje i dodiruje publiku …

47

Bonus – “Eckhart Tolle i Neale Donald Walsch razgovaraju”
Dirljiv dijalog o temama koje uključuju Nealeovu osobnu priču, kreativni proces i izazov kako ostati duhovno svjestan u svakodnevnom životu.
Neale se pridružuje Eckhartu te pričaju o:
– Darovima života
– Nadahnutom govoru
– Platnu života

47

Ukupna vrijednost

1115 €

Naša redovna cijena

499 €

Naša posebna ponuda

149 €

Ne postoji vrijeme tokom kojeg se ne donose odluke. Uvijek donosite odluke, stalno. Nema trenutka u kojem ništa ne odlučujete.​

Neale Donald Walsch

14 dana garancija povrata novca!

Imate priliku testirati tečaj. Ako vam se iz bilo kojeg razloga ne svidi, pošaljite nam e-mail u roku od 14 dana od početka tečaja i izvršit ćemo povrat novca.

Plaćanje na rate sada je moguće!

Tečaj “Razgovori s Bogom” sada možete platiti u tri ili pet povoljnih rata, po 53 odnosno 32 eura!

Od srca srcu

Jeste li trenutno u teškoj financijskoj situaciji i ne možete si priuštiti tečaj,
a imate veliku želju prisustvovati? Tu smo za vas.

Popunite ovu kratku anketu i opišite vašu situaciju,
zajedno ćemo pronaći rješenje. Anketi pristupite ovdje.

Neale Donald Walsch

Neale Donald Walsch moderan je ambasador duhovnosti čije riječi dodiruju svijet na poseban način. Većinu svog života posvetio je profesionalnoj karijeri. Karijeru je započeo na velikim radio stanicama. Kasnije radio je kao novinar i publicist. Ali tada, krenulo je za Walscha vrijeme prepuno osobnih katastrofa, koje su mu iz temelja promijenile život. Izgorjela mu je kuća sa svim stvarima u njoj, u prometnoj nesreći slomio je vratni kralježak i zatim se i njegov brak okončao. Od tada živio je bez stalnog prebivališta, u šatoru, bez primanja, bez štednje i bez nade. U takvoj životnoj situaciji, jednog dana, Neale je doživio duboko mistično iskustvo koje mu je odvelo život u sasvim novom smjeru. To je iskustvo bilo temelj na kojem počivaju set knjiga "Razgovori s Bogom". Neale je danas autor brojnih knjiga o duhovnosti i njezinoj upotrebi u svakodnevnom životu - uključujući i najprodavaniju trilogiju "Razgovori s Bogom". Dostupno danas širom svijeta, na 37 jezika, prvih pet knjiga "Razgovora s Bogom" našlo se na listi bestselera New York Timesa; od kojih je prva knjiga u seriji tu i ostaka više od dvije i pol godine. Na milijune osoba, nadahnute ovim knjigama stvaraju znatne promjene u svom svakodnevnom životu.