Tečaj zajedno započinjemo 9. prosinca! Još:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Neale Donald Walsch

10 najvažnijih poruka iz «Razgovori s Bogom»

Revolucionarna duhovna načela koja su promijenila svijet

Suština

U ovom 30-dnevnom online tečaju naučit ćete 10 najvažnijih lekcija koje mijenjaju život iz bestselera «Razgovori s Bogom». Nakon ovih nevjerojatno jasnih i sveobuhvatnih učenja, život ćete vidjeti drugačijim očima. Prvi put ikada, dostupan je online tečaj s Nealeom Donaldom Walschom na hrvatskom jeziku.

Online tečaj s Nealeom Donaldom Walschom

umjesto 499.00 € sada samo 149

Platite jednom i osigurajte neograničeni pristup!

Sada dostupno i u 4 praktične rate

Neale Donald Walsch poznat je kroz

Serija najprodavanijih knjiga

Prodano je u preko 15 milijuna primjeraka i prevedeno na 37 jezika!

Saznajte kako promijeniti svoj život u ovom 10-dijelnom online tečaju.

U tečaju vas očekuje

Kriza kao prilika

Shvatit ćete da sve vaše životne poteškoće zapravo pružaju vam duboku lekciju. Naučite kako prepoznati i koristiti ta učenja tijekom kriza, kako više ne biste vidjeli probleme već samo prilike za osobni rast u svom životu.

Vaši razgovori s Bogom

Bez obzira koju ideju imate o Bogu ili ako uopće vjerujete u Boga, vidjet ćete kako vam Bog (kako god ga vi nazivate) govori i to je oduvijek činio. Ono što ćete naučiti je kako slušati.

Ni ispravno, ni pogrešno

U religijama i društvima, normalno je da nam se nameću pravila! U ovom online tečaju naučite zašto zaista nema „ispravnog“ ili „pogrešnog“ i koji ozbiljan utjecaj to ima na vaš život.

 

Integracija u svakodnevni život

Kako postajete sretniji? Učinite druge sretnijima! Kako možete dobiti više? Dajte više! Kako možete biti više voljeni? Dajte više ljubavi! Naučit ćete kako integrirati jednostavne duhovne principe u svoj svakodnevni život i time promijeniti ga.

Pravi majstor nije onaj s najviše učenika, već onaj koji stvara najviše novih majstora.

Neale Donald Walsch, Razgovori s Bogom

Online tečaj s Nealeom Donaldom Walschom

umjesto 499.00 € sada samo 149

Platite jednom i osigurajte neograničeni pristup!

Sada dostupno i u 4 praktične rate

10 poruka u ovom online tečaju

Sinkronizirano na hrvatski ili na engleskom s hrvatskim titlovima

1. Mi smo svi jedno.

2. Ima dovoljno.

3. Ne morate ništa učiniti.

4. Ne postoji „ispravno“ i „pogrešno“.

5. Ne radi se o vama u vašem životu.

6. Paradigma biti-raditi-imati

7. Zakon suprotnosti.

8. Pet nivoa istine.

9. Smrt ne postoji.

10. Pravi smisao života.

Ovo vas očekuje na online tečaju

Onlineseminar
Wert alleine
Inklusive
10-dijelni online seminar 10 najvažnijih poruka iz „Razgovora s Bogom“ u dubokim lekcijama. Odaberite želite li gledati lekcije s hrvatskim titlovima ili sa sinkronizacijom glasa.
€ 299
Pristup zajednici Pristup zajednici unutar naše Facebook grupe. Postanite dio velike zajednice i redovito razmjenjujte mišljenja s istomišljenicima ili diskutirajte o duhovnim načelima i njihovoj primjeni u svakodnevnom životu. Ovdje možete upoznati ljude i biti inspirirani drugačijim perspektivama.
€ 29
Audio verzije (na hrvatskom i engleskom jeziku) Sve lekcije mogu se preuzeti kao audio datoteke. Tako možete preuzeti datoteke s tečajaja na soj telefon i slušati ih u pokretu!
€ 39
Radna bilježnica Uz tečaj, dobit ćete i odličnu radnu bilježnicu s praktičnim sadržajem. Na taj način možete dodatno odrađivati lekcije i kada niste na mreži.
€ 37
Bonus: Bonus "Život u toku i kako to postići" U ovim postovima Neale vam pokazuje što znači živjeti u protoku. Dat će vam savjete i upute koji će vam pomoći da zaronite i stupite u protok života.
€ 59
Bonus: najvažnija odluka u vašem životu - Neale Donald Walsch
€ 59
Bonus: Alati Šamana za spajanje u rijeku života - Alberto Villoldo
€ 59
Bonus: uvid u znanost svijesti - Bruce Lipton
€ 59
Bonus: dodirivanje mudrosti srca - Gregg Braden
€ 59
Ukupna vrijednost
699€
149

Online tečaj s Nealeom Donaldom Walschom

umjesto 499.00 € sada samo 149

Platite jednom i osigurajte neograničeni pristup!

Sada dostupno i u 4 praktične rate

Ne postoji vrijeme tokom kojeg se ne donose odluke. Uvijek donosite odluke, stalno. Nema trenutka u kojem ništa ne odlučujete.​

Neale Donald Walsch

Niste sigurni kako izvršiti uplatu?

Pogledajte ove video upute:

Neale Donald Walsch

Neale Donald Walsch moderan je ambasador duhovnosti čije riječi dodiruju svijet na poseban način. Većinu svog života posvetio je profesionalnoj karijeri. Karijeru je započeo na velikim radio stanicama. Kasnije radio je kao novinar i publicist. Ali tada, krenulo je za Walscha vrijeme prepuno osobnih katastrofa, koje su mu iz temelja promijenile život. Izgorjela mu je kuća sa svim stvarima u njoj, u prometnoj nesreći slomio je vratni kralježak i zatim se i njegov brak okončao. Od tada živio je bez stalnog prebivališta, u šatoru, bez primanja, bez štednje i bez nade. U takvoj životnoj situaciji, jednog dana, Neale je doživio duboko mistično iskustvo koje mu je odvelo život u sasvim novom smjeru. To je iskustvo bilo temelj na kojem počivaju set knjiga “Razgovori s Bogom”. Neale je danas autor brojnih knjiga o duhovnosti i njezinoj upotrebi u svakodnevnom životu – uključujući i najprodavaniju trilogiju “Razgovori s Bogom”. Dostupno danas širom svijeta, na 37 jezika, prvih pet knjiga “Razgovora s Bogom” našlo se na listi bestselera New York Timesa; od kojih je prva knjiga u seriji tu i ostaka više od dvije i pol godine. Na milijune osoba, nadahnute ovim knjigama stvaraju znatne promjene u svom svakodnevnom životu.